Renato Usatîi: steaua socialistă s-a stins la Bălți din primul tur

20 Octombrie 2019 911

Liderul Partidului Nostru, candidatul formațiunii la funcția de primar al mun. Bălți, Renato Usatîi, a declarat, într-un briefing, după apariția primelor rezultate preliminare care-l arată învingător, că „steaua socialistă s-a stins la Bălți din primul tur de scrutin” și că toată campania de denigrare pusă la cale de PSRM împotriva sa și a formațiunii politice pe care o conduce a suferit un eșec răsunător. 

Rezultatele preliminare la procesarea proceselor verbale la 10 din 59 de secții de votare arată că Renato Usatîi învinge cu aproape 65% din voturi. 

Renato Usatîi a declarat că actuala campanie electorală de la Bălți a fost una dintre cele mai murdare și ticăloase, deoarece PSRM a folosit împotriva lui și a Partidului Nostru cele mai murdare tehnologii de luptă electorală. 

După alegeri, spune liderul PN, organele competente vor fi sesizate în legătură cu toate murdăriile fabricate în această campanie electorală de către socialiști. 

„Am spus mereu că Bălțiul este un oraș deosebit, cu oameni deosebiți. Bălțenii au demonstrat în ce măsură îl cred pe Dodon și PSRM și câtă încredere au în Partidul Nostru”, a declarat Renato Usatîi, precizând că toate încercările de a-i prosti pe bălțeni, toate încercările de a discredita politica faptelor concrete ale Partidului Nostru au suferit fiasco la Bălți. 

Renato Usatîi le-a mulțumit tuturor bălțenilor pentru că l-au susținut masiv în alegeri. 

„Astăzi noi le-am tăiat socialiștilor cablul la Bălți. Sunt sigur că tot așa o se va întâmpla și în alte orașe din țară, unde au candidat colegii noștri”, a declarat Usatîi, accentuând că la Bălți „nu este loc pentru socialiști”. 

Liderul Partidului Nostru a mai declarat că Dodon și Greceanîi trebuie să respecte alegerea cetățenilor din orașul Bălți. El a subliniat că din această seară, odată cu  victoria obținută, începe o nouă etapă pentru Partidul Nostru. 

„Ne vom uni eforturile pentru a reaminti puterii centrale că Moldova nu este doar Chișinău. Nu vom permite să ignore oamenii”, a declarat liderul PN, care a adăugat că la Bălți va fi continuată „politica faptelor concrete”. 

Amintim că, în mun. Bălți, la alegerile de duminică, la cele 59 de secții de votare s-au prezentat 36,11% din cetățenii cu drept de vot.