Locuitorii din Ungheni: Noi susținem „Partidul Nostru” – și niciun fel de falsificări nu-i vor salva pe Plahotniuc și Dodon

12 Noiembrie 2018 1.821

Vicepreședinții „Partidului Nostru” Ilian Cașu, Elena Panuș și Elena Grițco, împreună cu Eduard Pleșca, Sergiu Urecheanu și alți activiști din Chișinău, dar și locali, au vizitat raionul Ungheni. Au fost desfășurate o multitudine de întîlniri importante interesante cu simplii locuitori ai satului Pîrlița, dar și orașului Ungheni.

În cadrul tuturor întîlnirilor a participat conducătorul organizației teritoriale a „Partidului Nostru”, Alexandru Sidorenco, care a menționat că „oamenii susțin PN pentru atingerea scopurilor stabilite de liderul său Renato Usatîi. Avem un potențial enorm – oamenii au încredere în echipa noastră”.

La fel ca în toată țara, oamenii înțeleg de minune, nu din auzite, ceea ce se întîmplă. Oamenii vorbesc nu doar despre problemele locale, dar și despre ceea ce îngrijorează întreaga țară – sărăcia, corupția, neîncrederea în guvernare, migrația. Despre aceasta a scris pe pagina sa de Facebook Elena Grițco: „Plahotniuc, Dodon, Șor și alții au furat oamenilor speranța în ziua de mîine – despre aceasta oamenii vorbesc permanent”.

Și Ilian Cașu și-a împărtășit impresiile în urma comunicării cu locuitorii raionului Ungheni: „Din discuțiile cu oamenii devine clar că plaho-dodonii pot rămîne la guvernare după 24 februarie doar prin votul masiv al celor decedați. Cei vii vor vota altfel!”.

Trebuie de menționat activismul poliției în timpul comunicării conducerii „Partidului Nostru” cu oamenii: „Am fost filmați și fotografiați cum discutăm cu cetățenii. Toate de dragul „menținerii ordinii publice”, a scris Ilian Cașu pe pagina sa de Facebook. Pe lîngă presiunea psihologică, angajații organelor de drept nu a întreprins alte acțiuni, recunoscînd dreptul PN la comunicarea cu locuitorii raionului Ungheni.