Locuitorii raionului Sîngerei: Să vină aici ambasadorii SUA și UE, să vadă cum trăim!

26 Noiembrie 2018 2.796

Conducerea „Partidului Nostru”, în componența vicepreședinților Elena Panuș, Ilian Cașu și Elena Grițco, împreună cu activistul formațiunii Eduard Pleșca, au vizitat duminică satele Chișcăreni și Dumbrăvița din raionul Sîngerei, precum și însăși centrul raional, numit anterior Lazovsk. Alături de activiștii locali ai PN, în frunte cu președintele organizației teritoriale Mariana Romanadze, conducerea formațiunii a desfășurat un șir de întîlniri cu locuitorii raionului.

Discuțiile au început dimineața în satul Dumbrăvița. Potrivit lui Ilian Cașu, țăranii din satele Moldovei înțeleg de minune de ce este sărăcie în țară și pentru cine niciodată, nici într-un caz, să nu voteze: „Pe Plahotniuc și Dodon îi așteaptă surprize deloc plăcute la viitoarele alegeri”, spun simplii locuitori din satul Dumbrăvița.

Aceleași discuții și la Chișcăreni – oamenii sînt foarte rău intenționați în privința actualei guvernări. Eugenia Matveevna, în vîrstă de 80 de ani, cu care a discutat Elena Panuș, consideră guvernarea lui Plahotniuc și slujnicul acestuia – Dodon, drept cea mai rea din țară: „Dacă aș fi mai tânără i-aș mătura dracului pe toți hoții de miniștri, deputați, președinți, dar nu pot”. De asta oamenii ne roagă pe noi „cu Usatîi” să o facem, scrie Elena Panuș.

La Sîngerei, vicepreședinții „Partidului Nostru” s-au întîlnit cu zeci de persoane pe străzile dar și piața din centrul orașului. „Bucură faptul că oamenii îl respectă și îl susțin pe Renato Usatîi”, a scris pe pagina sa de Facebook Ilian Cașu. O femeie bătrînă i-a adresat o întrebare retorică: „De ce nu vin aici ambasadorii SUA și UE, să vadă cum trăim?!”. Viața oamenilor din sate și orașele mici din Moldova este o dovadă vie a crimelor regimului oligarhic, „toate astea trebuie documentate”, consideră vicepreședintele partidului.