Locuitorii raionului Drochia: Viața în țară se poate schimba doar cu venirea „Partidului Nostru” la putere

11 Octombrie 2018 3.559

Miercuri, 10 octombrie, vicepreședinții „Partidului Nostru” Elena Panuș, Ilian Cașu și Elena Grițco au vizitat raionul Drochia, unde au avut o mulțime de întîlniri cu locuitorii simpli din centrul raional, dar și localitățile Fîntînița și Nicoreni.

Potrivit Elenei Panuș, foarte multe persoane cu care au vorbit reprezentanții „Partidului Nostru” în saltele din raionul Drochia, vorbesc cu durere despre problemele sale, despre zilele grele și viața fără speranță. Locuitorii din Nicoreni, cu care au vorbit vicepreședinții „Partidului Nostru” în piața din localitate, își fac griji că tinerii pleacă din sat în căutarea unui loc de muncă. Aproape nimeni dintre ei nu se întoarce, spun oamenii. Sătenii sînt convinși că doar cu venirea „Partidului Nostru” la putere, viața în țară se poate schimba.

Aflîndu-se în satul Fîntînița, Ilian Cașu a publicat pe pagina sa de Facebook o postare în care a menționat că oamenii înțeleg foarte din cauza cui trăiesc în sărăcie și știu ce trebuie de făcut pentru a schimba lucrurile în bine:

O discuție prietenească a avut loc între reprezentanții PN și locuitorii orașului Drochia. Indubitabil, autoritatea „Partidului Nostru” aici este foarte înaltă. Oamenii au încredere în echipa lui Renato Usatîi și pentru activitatea la nivel local a primarului orașului Nina Cereteu, deschiderea și sinceritatea ei, dragostea pentru munca depusă și reacția sa față de problemele cetățenilor. Trebuie de menționat că primarul „Partidului Nostru” este cunoscută și respectată nu doar în oraș, dar și în tot raionul.