Locuitorii din Leova vorbesc o sărăcie lucie – Plahotniuc, Dodon și Șor trebuie să stea la închisoare

05 Noiembrie 2018 1.834

Duminică, 4 noiembrie, vicepreședinții „Partidului Nostru” Elena Panuș, Ilian Cașu și Elena Grițco, împreună cu Eduard Pleșca, au vizitat raionul Leova. Împreună cu conducătorul organizației teritoriale Sergiu Tomșa au fost organizate un șir de întîlniri cu locuitorii, care au salutat călduros vicepreședinții formațiunii și au transmis sincere felicitări liderului PN, Renato Usatîi, care în această zi a împlinit 40 de ani.

În raionul Leova, întîlnirile au început în localitatea Iargara, unde „oamenii apreciază la modul superlativ activitatea colegului nostru, primarul de Iargara, Eugeniu Mutaf. Și pentru Renato Usatîi și echipa Partidului Nostru am auzit doar cuvinte de susținere și încurajare”, a scris Elena Panuș pe pagina sa de Facebook. De asemenea, ea a subliniat că o mulțime de oameni pe care echipa „Partidului Nostru” îi întîlnește în raioanele țării îl susțin pe Renato Usatîi. Locuitorii Moldovei știu că doar echipa „Partidului Nostru” poate schimba spre bine viața omului simplu.

Întîlniri extrem de călduroase cu locuitorii au avut loc și în orașul Leova. Oamenii vorbesc cu tristețe despre sărăcia lucie și „ura despre cei, care astăzi merită să stea la pușcărie (plahotniuc, dodon, șor și mulți alții)”, a scris pe Facebook Elena Grițco.

După raionul Leova, la invitația organizației teritoriale de partid din Comrat, conducerea „Partidului Nostru” a participat la tradiționalul festival anual al vinului din Găgăuzia.

Amintim că vicepreședinții „Partidului Nostru, Elena Panuș, Ilian Cașu și Elena Grițco, împreună cu membrii de partid vizitează raioanele țării. Începînd cu luna octombrie conducerea PN a vizitat deja municipiul Bălți și raioanele Glodeni, Soroca, Orhei, Drochia, Cahul, Rezina, Basarabeasca, Dondușeni, Ialoveni, Comrat și Edineț, unde au desfășurat sute de întîlniri cu locuitorii din satele și orașele țării, cu activiștii și susținătorii „Partidului Nostru”.

>