Locuitorii din Cahul îl susțin pe candidatul „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco

03 Septembrie 2016 1.043

Campania de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea candidatului partidului condus de Renato Usatîi, Dumitru Ciubașenco, a ajuns pînă la Cahul. Locuitorii orașului susțin cu fermitate candidatul poporului.

 

După cum a declarat Dumitru Ciubașenco în cadrul unei conferințe de presă improvizate, atunci cînd „Partidul Nostru” va obține victoria la alegerile prezidențiale, va fi semnat decretul privind dizolvarea Parlamentului. Aceasta, potrivit lui, va duce la alegeri parlamentare anticipate.


„Sîntem convinși că aceste alegeri vor fi cîștigate de opoziție, de forțe patriotice. Va fi format un nou Guvern, care va schimba situația în țară. Fiecare semnătură lăsată – este o semnătură în favoarea schimbărilor spre bine. Astăzi – semnătura, pe 30 octombrie – votul la alegeri. În așa fel, noi împreună vom obține victoria”, a subliniat candidatul.

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, și-a exprimat satisfacția față de hotărîrea cu care cetățenii semnează în favoarea candidatului poporului Dumitru Ciubașenco.

„Pentru mine este extrem de important acel fapt că cetățenii vin de bună voie și semnează pentru înregistrarea candidatului nostru. Aceasta demonstrează faptul că Moldova are viitor”, a adăugat el.

Liderul „Partidului Nostru” a subliniat că, în pofida ilegalității alegerilor prezidențiale, formațiunea pe care o conduce trebuie să participe la ele.

„Astăzi ne susțin sute de mii de locuitori din toată țara, iar noi, la rîndul nostru, trebuie să participăm la alegeri. Acesta nu este moftul nostru, este dorința cetățenilor, iar noi trebuie să o îndeplinim”, a accentuat Renato Usatîi.

În încheiere, el a mulțumit locuitorilor din Cahul pentru susținere: „Vom merge doar înainte, regimul lui Plahotniuc face tot ce poate, iar noi vom face cu el, ceea ce vor spune locuitorii țării. Vom cîștiga neapărat!”.