Locuitorii raionului Ialoveni: Partidul lui Renato Usatîi și-a demonstrat capacitatea de a rezolva problemele importante ale oamenilor simpli

28 Octombrie 2018 2.373

Duminică, 28 octombrie, vicepreședinții „Partidului Nostru” Elena Panuș și Elena Grițco, împreună cu activistul formațiunii Eduard Pleșca și conducătorul organizației teritoriale locale Vasile Vulpe, au vizitat centrul raional și satele din raionul Ialoveni, pentru a comunica cu locuitorii și a se întîlni cu activiștii din teritoriu ai formațiunii.

În satul Puhoi, liderii formațiunii au avut o discuție sufletească cu localnicii, ascultînd opinia oamenilor despre viață și politicienii care conduc acum țara. Nu este de mirare că oamenii simpli înțeleg cu exactitate ce se întîmplă în Moldova. Oamenii spun deschis: Plahotniuc, Șor și Dodon se țin de putere prin minciună și forță. În opinia oamenilor, acești politicieni au uitat cu desăvîrșire de popor, doar imitîndu-și iubirea, împărțind pomene – cineva cu „tușeonkă”, iar altcineva cu „pamperși”. Potrivit sătenilor, partidul lui Renato Usatîi a demonstrat în multe orașe și sate din țară că este capabilă să rezolve problemele reale ale oamenilor. Ei sînt convinși că „Partidul Nostru” va realiza această muncă și la nivelul întregii țări.

Și la Costești, raionul Ialoveni, a avut loc o discuție sinceră cu locuitorii satului. „Există două probleme pe care locuitorii le consideră foarte serioase”, a scris Elena Panuș pe pagina sa de Facebook. Una dintre cele identificate de costeșteni ca fiind una „gravă” e că „guvernarea a lăsat agricultorii de izbeliște”, iar cea de-a doua că „își bate joc de pensionari”. În timpul comunicării oamenii și-au exprimat indignarea pentru faptul că statul nu crează condiții pentru viața muncitorilor. S-au plîns oamenii și pe companiile mari care stabilesc prețuri de cumpărare hoțești, dar se răsplătesc cu țăranii cu întîrzieri de două-trei luni.

Următoarele întrevederi au fost desfășurate în orașul Ialoveni. La fel ca în alte localități din țară, oamenii sînt indignați de cele ce se întîmplă în Moldova și vor un viitor mai bun pentru copiii lor – iar pentru asta sînt gata să susțină formațiunea de opoziție „Partidul Nostru” la alegerile parlamentare viitoare.