Locuitorii din Basarabeasca despre primarul orașului: Valentin Cimpoeș este omul care se ține de cuvînt

20 Octombrie 2018 2.005

Vicepreședintele „Partidului Nostru”, Elena Panuș și Elena Grițco, împreună cu primarul, Valentin Cimpoeș și activistul politic Eduard Pleșca, s-au primblat pe străzile orașului Basarabeasca, pentru a aprecia schimbările din localitate și a comunica cu locuitorii. La fel, aceștia au vizitat piața orașului, unde au vorbit călduros cu oamenii și au răspuns la multe întrebări ale cetățenilor.

Potrivit Elenei Grițco, „oamenii care trăiesc în oraș, îl apreciază și respectă pe primarul Valentin Cimpoeș pentru faptul că este omul care se ține de cuvînt, pentru că are grijă de ei și problemele lor. El a promis că orașul se va transforma și se ține de cuvînt!”. Despre aceasta a scris vicepreședinta „Partidului Nostru” pe pagina sa de Facebook, plasînd și cîteva fotografii din oraș.

„Astăzi am reușit să fac poze în cîteva locuri, dar a fost făcut mult mai mult: în oraș se construiesc drumuri noi, a fost reparată grădinița de copii, a fost curățat parcul „Prietenia”, care în ultimii 25 de ani era într-o situație deplorabilă. Datorită lui Renato Usatîi, pe teritoriul grădinițelor nr. 1, 3 și 4 a fost instalat trotuarul, pe strada principală, nu doar a fost pavat trotuarul nou, dar și a fost sădită o alee de trandafiri roșii. Dar, cel mai importantă realizare și merit al primarului este că, după destrămarea URSS, la Basarabeasca apa era livrată în anumite ore, iar acum sînt conectați la apeduct permanent! Multe s-au făcut și multe planuri sînt pentru viitor! Valentin Cimpoeș, primarul orașului Basarabeasca, noi ne mîndrim cu tine!”, a scris Elena Grițco.

Vicepreședintele „Partidului Nostru” Elena Panuș a subliniat că locuitorii orașului Basarabeasca „îl apreciază mult pe primar și sînt extrem de furioși pe puterea central, care a adus poporul la disperare”. Potrivit Elenei Panuș, practic fiecare interlocutor întîlnit se plînge că „din an în an, oameni în oraș sînt tot mai puțini, toți pleacă peste hotare ca să cîștige un ban…”, iar puterea centrală nu face nimic pentru locuitorii țării și lipsește Moldova de viitor.