O pereche de miri s-a alăturat protestului Partidului Nostru împotriva dictaturii criminale! (VIDEO)

16 Ianuarie 2016 1.164

Zeci de mii de manifestanţi au salutat călduros mirele şi mireasa, care au decis să fie împreună cu poporul în această zi

 

În timpul mitingului pentru alegeri anticipate desfăşurat de Partidul Nostru, care a adunat în faţa „Orăşelului Moldovei” zeci de mii de manifestanţi, Renato Usatîi a invitat pe scenă mirele şi mireasa, pe care i-a observat în mulţimea din faţa Parlamentului.

„Printre noi este o pereche de miri.”, a anunţat Renato Usatîi şi i-a felicitat călduros pe tinerii însurăţei, care au urcat în scenă în aplauzele furtunoase ale manifestanţilor. Apoi naşul mirilor a luat cuvântul.

„Dragi cetăţeni, nu ne-am pregătit, totul a ieşit întâmplător, astăzi fratele meu se însoară, eu mă pregăteam să vin la miting şi l-am rugat să trecem pe aici! Eram foarte aproape şi am venit să susţinem poporul! Doar suntem împreună, Moldova?!”

„Mol-do-va! Mol-do-va!”, au scandat zecile de mii de voci din mulţimea din faţa Parlamentului.

„Este un exemplu demn de urmat pentru toată lumea”, a spus Renato Usatîi, urându-le mirilor fericire. „Nu uitaţi să ne invitaţi la cumătrie”, a mai adăugat liderul Partidului Nostru.