Adresează-i întrebări lui Renato Usatîi online!

11 Ianuarie 2016 1.378

Liderul Partidului Nostru susţine conferinţe de presă în aplicaţia Periscope.tv

Renato Usatîi utilizează tehnologiile IT moderne pentru a comunica cu cetăţenii Republicii Moldova. În noaptea de duminică spre luni, liderul PN a răspuns la o mulţime de întrebări ale utilizatorilor aplicaţiei video Periscope.tv şi a promis să comunice cu oamenii în mod regulat prin această modalitate.
În decurs de o oră Renato Usatîi a răspuns la întrebările care i-au fost puse în direct de oamenii care urmăreau transmisiunea live, începând cu situaţia politică din ţară şi până la problemele oraşului Bălţi, şi a îndemnat toţi cetăţenii ţării să nu fie indiferenţi faţă de protestele împotriva fărădelegilor şi corupţiei.
Vorbind despre schimbările care sunt absolut necesare atât în Bălţi, cât şi în întreaga ţară, Renato Usatîi a subliniat că, în primul rând, este nevoie de instaurat dictatura legii. De asemenea, liderul Partidului Nostru a confirmat că tot ce a fost furat de la popor va fi întors oamenilor. Usatîi a anunţat că va depune efort maxim pentru a comunica cu oamenii în fiecare zi prin intermediul acestei aplicaţii.
Transmisiunile video în direct pot fi urmărite pe link-ul: Periscope.tv/renatousatii
Pentru a participa la aceste conferinţe video şi a comunica cu Renato Usatîi online este necesar să descărcaţi în telefon sau tabletă aplicaţia Periscope (aplicaţia aparţine reţelei sociale Twitter).
Aplicaţia pentru Android poate fi descărcată în Google Play
Aplicaţia pentru iOS în  iTunes