RENATO USATÎI: AM VOTAT PENTRU CONTINUAREA FAPTELOR CONCRETE

20 Octombrie 2019 906

Renato Usatîi și-a exercitat dreptul la vot la Bălți, acolo unde candidează pentru funcția de primar. El și-a exprimat opțiunea la secția cu numărul 2/18, din cadrul gimnaziului nr.9. După ce a lăsat în urnă buletinul de vot Usatîi a declarat că a ales continuarea reformelor prin acțiuni concrete.

“Am votat pentru continuarea faptelor concrete, pentru aceea ca Primăria Bălți să rămână cea mai transparentă din țară, așa cum a fost declarată trei ani la rând. Am votat pentru dezvoltarea infrastructurii, pentru proiecte dedicate tinerilor, dar și pentru ca vârstnicii să aibă parte de o bătrânețe liniștită și asigurată.”

Renato Usatîi a ținut să sublinieze că a ales să candideze pentru Primăria Bălți pentru că are datoria morală de a finaliza tot ce a început în acest municipiu.

“Trebuie să finalizăm tot ce am început. Așa este corect. Din acest motiv nu am candidat în altă localitate. Am datoria morală de a duce la bun sfârșit tot ce am inițiat aici”, a declarat Renato Usatîi.

Întrebat de jurnaliști despre al doilea tur de scrutin la Bălți,  candidatul a exclus acest lucru. 

În jurul orei 11:30, prezența la vot în Bălți era de 11%, mai mică decât cea medie pe țară, care la aceeași oră arăta aproximativ 14%, potrivit datelor CEC.