Discursul lui Ciubașenco a fost urmărit de ofițeri în civil

30 Septembrie 2016 1.070

În timpul discursului lui Dumitru Ciubașenco cu ocazia lansării campaniei electorale, nu departe, împreună cu polițiștii erau „la strajă” și persoane suspecte, anunță portalul 1news.md.

Potrivit vicepreședintelui „Partidului Nostru” Ilian Cașu, aceștia au fost polițiști în civil, iar urmărirea a fost organizată cu scopul de a-l speria pe Ciubașenco și susținătorii săi.

„Pe formă și în civil, poliția grijuliu veghează asupra campaniei candidatului „Partidului Nostru” (PN), Dumitru Ciubașenco. E o formă de intimidare. O fac selectiv, căci la evenimentul lui Lupu de azi nu au fost prezenți”, a scris Ilian pe pagina sa de Facebook.

Trebuie de menționat că despre urmărirea totală organizată de structurile de forță la comanda regimului oligarhic, reprezentanții „Partidului Nostru” au anunțat nu o singură dată. În speță, candidatul PN, Dumitru Ciubașenco, în emisia unui post privat de televiziune a spus că în cadrul campaniei de colectare a semnăturilor a observat polițiști care filmau întîlnirile lui cu populația și trimiteau rapoarte conducerii. Încă un caz a fost fixat săptămîna trecută: conferința de presă a reprezentanților PN, a fost documentată cu grijă de către un angajat al poliției.