Diacov îl dă cu nasul de asfalt pe Ceban: „Minciună crasă și PR electoral, nimic mai mult…”

25 Septembrie 2019 1.908

Candidatul socialiștilor la funcția de primar al Chișinăului, Ion Ceban este criticat dur de contracandidatul „Partidului Nostru”, Ivan Diacov, pentru că-și face PR politic și electoral pe bani  publici. Ivan Diacov și Ilian Cașu au adus dovezi, care demonstrează că lucrările de reparație a unui trotuar, prezentat într-un spot electoral de Ion Ceban ca fiind o realizare a socialiștilor, au fost făcute de mântuială.

Într-un filmuleț făcut pe una dintre străzile Chișinăului, Diacov îl dă pe Ceban, pur și simplu, cu nasul de asfalt pentru „realizările” sale socialiste.

Ivan Diacov a discutat împreună cu trecătorii despre calitatea trotuarului reparat despre care s-a lăudat socialistul Ceban. Diacov spune că PSRM a urmărit să-și facă imagine, lucrările de reparație au fost făcute de mântuială.

„Răbdăm și tăcem, de atâta și ne prostesc. Trebuie să ne revoltăm”, a spus o trecătoare despre „succesul” prezentat de Ceban.

„Dacă aș fi eu primar, nu aș face aici trotuare. Le-aș face mai întâi în jurul grădinițelor, școlilor și spitalelor. Nu în jurul Guvernului și dacă-mi vor mai ajunge bani – aș face și în alte părți ale orașului”, a menționat Ivan Diacov în discuția cu locuitoarea Capitalei.

Ivan Diacov spune că socialiștii cheltuiesc banii orășenilor pentru a face PR partidului și candidatului său.

„Praf în ochi. Minciună crasă și PR electoral, și nimic mai mult. Cum să nu-i critici, cum să nu ne revoltăm de batjocura asta, atunci când banii chișinăuienilor sunt cheltuiți în gropile astea pentru a face PR partidului”, s-a indignat Ivan Diacov.

Unii locuitori ai Capitalei i s-au plâns lui Ivan Diacov și de faptul că multe din serviciile municipale sunt prestate cetățenilor în funcție de loialitatea acestora față de PSMR.

Am auzit că primăria a început să schimbe ferestrele la blocuri. Am sunat la primărie ca să fac o solicitare pentru blocul nostru, dar până la urmă am aflat că ferestrele sunt schimbate doar acolo unde le convine socialiștilor, spune una dintre locuitoarele Capitalei.

Anterior, consilierul municipal din partea „Partidului Nostru”, Ilian Cașu a acuzat socialiștii, care dețin majoritatea în unele comisii ale CMC, că ar aproba amenajarea terenurilor de joacă pentru copii pe criterii politice.