Către toți neindiferenți! Susțineți-l pe Felix Grincu!

18 Noiembrie 2016 1.038

Astăzi în judecătoria sectorului Rîșcani va avea loc ședința de judecată, în cadrul căreia va fi examinată cererea procurorului de a prelungi arestul cu 30 de zile membrului ”Partidului Nostru” Felix Grincu.

Colegii și prietenii lui, membrii ”Partidului Nostru” îi îndeamnă pe toți să nu rămînă indiferenți și să se alăture protestului, care va avea loc în fața judecătoriei sectorului Rîșcani, în susținerea lui Felix, care este victima represiunilor politice.

”Regimul lui Plahotniuc e în agonie. La orele 15 va avea loc ședința de judecată, în care va fi examinată cererea de prelungirea mandatului de arest lui Felix Grincu, care a fost ieri reținut în baza unui dosar penal, fabricat de către Plahotniuc. Îi îndemn pe toți să nu ramînă indiferenți și să-l susțină pe Felix, lingă clădirea judecătoriei sectorului Rîșcani, la ora 15”, a scris pe rețele de socializare vice-președintele ”Partidului Nostru” Nicolai Țipovici.

Reamintim că seara, 17 noiembrie, în fața sediului ”Partidului Nostru” lui Felix Grincu i-a fost înmînată citația la Procuratura municipală. Ca urmare procurorii au emis o decizie de a îl reține pe 72 de ore. Potrivit lui Grincu, el a fost reținut în baza unui dosar, care a fost închis de trei ori.