VIDEO | Mii de moldoveni s-au decis. Îl vor pe Renato Usatîi candidat la prezidențiale

12 August 2020 861

Campania de susținere a candidaturii lui Renato Usatâi la funcția de șef al statului a inundat internetul cu mesaje video în adresa liderului Partidului Nostru. Aproape două săptămâni au mai rămas până când edilul de Bălți va anunța dacă va participa la prezidențiale sau nu. Până acum mii de moldoveni din țară, dar și de peste hotare, l-au îndemnat pe Renato Usatîi să se înscrie în cursă. ,,Renato, Candidează!”, este apelul din mesajele video.

Înregistrări de încurajare pentru Renato Usatîi au postat pe rețelele de socializare și bălțenii, care deja de două ori l-au ales primar cu majoritate de voturi. De această dată, oamenii îi cer edilului să candideze la prezindețiale, scrie btv.md.

Renato Usatîi a declarat la o conferință de presă că va anunța în 27 august, de Ziua Independenței Republicii Moldova, dacă candidează sau nu pentru fotoliul de șef de stat. El s spus că va lua decizia în funcție de numărul de solicitări venite de la cetățeni. Potrivit edilului de Bălți, în câteva zile pe conturile sale de pe rețelele de socializare, mii de moldoveni din țară, dar și de peste hotare, l-au îndemnat să candideze la scrutinul din toamnă pentru funcția de președinte.