VIDEO/FOTO Renato Usatîi a prezentat o stație de așteptare pe care a proiectat-o personal. Obiectul este în întregime din oțel inoxidabil

16 Februarie 2021 1.833

Primarul de Bălți, Renato Usatîi a prezentat o stație de așteptare pe care spune că a proiectat-o personal. Obiectul, în întregime din oțel inoxidabil, este unul din cele două montate pe strada Conev din oraș, reparată capital anul acesta.

“M-am gândit să fie toată din oțel ca să reziste câțiva ani fără să aibă nevoie de vopsire. I-am proiectat și un sistem de scurgere a apei. Scaunul este făcut dintr-un tip de plastic cu o garanție de 50 de ani. Totul a fost înșurubat ca să nu poată fi furat”, a adăugat primarul.

“Aceasta este a doua stație de pe strada Conev. Prima este puțin mai mică. O să facem din astea în toată țara”, a spus Renato Usatîi într-un video postat pe rețelele de socializare.

Stația este acoperită dintr-un tip de sticlă tare, pe care primarul a testat-o personal, menționând că aceasta este destul de rezistentă, dar pe viitor ar putea fi schimbată cu plastic, la fel ca cel din care a fost făcut acoperișul.