Vicepreședinte PN la Rezina: Trebuie să fim pregătiți pentru întoarcerea lui Renato Usatîi!

02 Iunie 2018 3.109

Organizația Teritorială a „Partidului Nostru” din Rezina a desfășurat conferința de dare de seamă și realegeri în cadrul căreia delegații au ales noua conducere a OT.  Activiștii raionali ai PN au făcut totalizarea pentru cei patru ani care au trecut de la fondarea formațiunii și i-au mulțumit lui Renato Usatîi pentru susținerea oferită.

Conferința de dare de seamă și realegeri a OT „Partidul Nostru” Rezina a avut loc sîmbătă. În cadrul ședinței, delegații au ales componența Biroului, Consiliului OT, precum și a Comisiei de revizie. Pe lîngă asta, activiștii au ales președintele, vicepreședintele și secretarul organizației. Candidatura lui Ion Crețu a fost înaintată de către unul dintre delegați. Tot el a argumentat propunerea, subliniind că Crețu este un adept foarte credincios formațiunii.

Vicepreședintele „Partidului Nostru” Elena Panuș a subliniat că îl cunoaște pe Ion Crețu drept un activist disciplinat și adept al ideii. Aceasta, potrivit ei, este foarte important, mai ales în situația în care se află partidul lui Renato Usatîi. În rezultat, delegații au votat unanim pentru candidatura lui Ion Crețu. Adresîndu-se către activiști, vicepreședintele PN Nicolai Țipovici a menționat că Organizația Teritorială trebuie să se pregătească pentru întoarcerea liderului „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

„Sarcina noastră de bază este să facem tot posibilul pentru ca președintele formațiunii să se întoarcă în Moldova”, a subliniat Țipovici. Din partea sa, Ion Crețu a mulțumit delegaților pentru încrederea oferită și a adăugat că liderul „Partidului Nostru” a oferit o susținere importantă organizației din Rezina.

Potrivit lui, Fundația „Renato Usatîi” a acordat bani Asociației locale a veteranilor, precum și a oferit orașului un teren de joacă pentru copii.