“VĂ AȘTEAPTĂ O MULȚIME DE SURPRIZE!” RENATO USATÎI INVITĂ TINERII DIN TOATĂ ȚARA LA BĂLȚI UNDE VA AVEA LOC UN CONCERT GRANDIOS, DEDICAT ZILEI STUDENȚILOR

11 Noiembrie 2019 903

În 16 noiembrie, orașul Bălți va găzdui un concert grandios dedicat Zilei Studenților. Despre aceasta a anunțat într-un live pe Facebook primarul municipiului, Renato Usatîi. Edilul a anunțat că pe lângă staruri ale estradei naționale, pe scenă vor urca vedete din România și Rusia.

 

“Știți că nu am organizat concerte în campania electorală. Am spus însă la Bălți că vom sărbători Ziua Studenților. Din păcate, la noi tinerii sunt băgați în seamă doar atunci când avem alegeri”, a declarat Usatîi.

Așa că primarul de Bălți a invitat studenții din toată Moldova la un concert grandios, care va avea loc în 16 noiembrie, la ora 18:00, în Piața Vasile Alecsandri din Capitala de nord a țării. Pe scenă vor urca artiști precum: Olga Buzova, Doinița Gherman, Ionel Istrati, dar și DJ-uri Vanotek și Filatov & Karas.

„Dragi studenți, vă aștept pe toți în data de 16 noiembrie, în piața Vasile Alecsandri. Va fi un mega eveniment cu multe surprize pentru studenții din Bălți și din întreaga țară”, a subliniat Renato Usatîi.