În ziua sa de naștere Renato Usaîi a oferit municipiului Bălți un tractor modern!

04 Noiembrie 2016 1.123

Astăzi e ziua de naștere a primarului municipiului Bălți Renato Usatîi. Conform tradiției deja formate, el a oferit orașului Bălți încă un cadou. Cunoscînd orașul duce lipsă acută de tehnică specializată, el a oferit Bălțiului tractorul multifucțional ”Belarus”, care va curăța în orice sezon orașul.

”Există așa o tradiție – la fiecare zi de naștere a mea eu ofer cadouri”, a scris în rețeaua de socializare Facebook Renato Usatîi. – Ultimele doi ani – cadourile au fost pentru Balți, de care am fost separat, din cauza unei persoane, viitorul căreea este de neînvidiat. Și totuși, ca și anul trecut, asta a fost tehnica specializată. Este un tractor cu care poate curăța orașul de zapadă și poate lucra nu doar pe asfalt, ci și pavaj.

După cum cunoașteți, trotuarele în Bălți, au fost pavate, ceea ce de asemenea este un cadou, oferit de către mine – a scris Usatîi. – Apropo, din momentul în care eu am devenit primar, în Bălți șase unități de tehnică specializată. În afară de tractoare, a fost încă un cadou – o autopecială moderna și multifuncțională și două autospeciale primite de la guvernul Moscovei. Pe parcursul unui an orașului i sa oferit mai mulltă tehnică, decît pe parcursul a 25 ani. Consider că este un rezultat destul de bun.