„Nu poți schimba nimic în țară fără o echipă puternică”. Organizația Teritorială Cahul va continua lupta într-o componență reînnoită

08 Mai 2018 3.012

Organizația Teritorială Cahul a „Partidului Nostru” a desfășurat conferința de dare de seamă și realegeri, în cadrul căreia în calitate de președinte al OT a fost ales consilierul raional din Cahul Sergiu Rența.

La conferință au participat peste o sută de delegați. Adresîndu-se către ei, vicepreședintele „Partidului Nostru” Dumitru Ciubașenco a subliniat că „în pofida represiunilor, bîrfelor și a faptului că Renato Usatîi nu este în Moldova, „Partidul Nostru” continuă lupta”.

„Fiecare partid influent, viu, se bazează pe organizațiile teritoriale și oamenii – activiștii, susținătorii asemeni vouă – a declarat vicepreședintele „Partidului Nostru” Ilian Cașu, adresîndu-se celor adunați – „Partidul Nostru” se află într-o situație complicată, iar voi sînteți cei mai puternici. Nu poți schimba nimic în țară fără o echipă puternică”.

Candidatura lui Sergiu Rența a fost înaintată de unul dintre delegați, care a subliniat că el a demonstrat profesionalism și calități organizatorice. Pentru Rența s-a votat cu unanimitate de vot.

„Înțeleg că este o mare responsabilitate, nu e ușor. Este o luptă zilnică, permanentă cu puterea”, a declarat Rența.

În cadrul conferinței, la fel, au fost aleși membrii Consiliului și Biroului OT, precum și cei ai Comisiei de revizie. Pe lîngă asta, conferința a ales și cinci vicepreședinți ai OT Cahul.

În următoarele două luni, conferințe de dare de seamă și realegeri vor avea loc în toate Organizațiile Teritoriale ale „Partidului Nostru”. Pînă acum, conducerea OT a fost aleasă la Glodeni, Basarabeasca, Sîngerei, Drochia și Cantemir.