Orheiul susține candidatura lui Dumitru Ciubașenco la funcția de președinte

04 Septembrie 2016 711

Duminică, locuitorii orașului Orhei au semnat în susținerea candidatului „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco, în cadrul campaniei naționale, anunțate de Renato Usatîi.

În cadrul acțiunii desfășurate în centrul Orheiului, locuitorii orașului au salutat prezența candidatului Dumitru Ciubașenco, dorindu-i lui și echipei „Partidului Nostru” succese și victorie în lupta împotriva regimului.

 

„Autoritățile au transformat astăzi Moldova într-o închisoare. Ne spun, haideți să lăsăm totul așa cum este, doar să desfășurăm reforme care se rezumă la vopsirea barăcilor și mutarea oamenilor dintr-o baracă în alta. Trebuie să demolăm această închisoare. Iată ce vrem noi să facem”, a declarat Ciubașenco la întîlnirea cu locuitorii din Orhei.
Dumitru Ciubașenco a subliniat că, singurul scop al alegerilor prezidențiale este deturnarea actualului regim de guvernare. „Unii oponenți de-ai noștri încearcă, din nou, să ne implice într-o polemică geopolitică. Sîntem categoric împotrivă. Aceste alegeri nu sînt despre geopolitică. Unicul scop al alegerilor prezidențiale este deturnarea actualului regim”, a adăugat candidatul „Partidului Nostru” la funcția de președinte, Dumitru Ciubașenco.

Orheienii, de asemenea, și-au exprimat indignarea față de fărădelegile autorităților centrale și sărăcia tot mai accentuată a popolației. O nemulțumire aparte a fost informația distribuită în presă privind faptul că PD a depus deja la CEC în jur de 30 de mii de semnături în favoarea candidatului lor, care chipurile au fost „colectate” în mai puțin de 24 de ore.

În acțiunea de colectare a semnăturilor în favoarea lui Ciubașenco de la Orhei, desfășurată în cadrul campaniei naționale anunțate de Renato Usatîi, a participat și vicepreședintele „Partidului Nostru”, Ilian Cașu.