Majoritatea comuniștilor din raionul Cantemir a aderat la „Partidul Nostru”

06 Martie 2016 1.196

Printre aceștia – vicepreședintele raionului, precum și primarul orașului Cantemir și 18 din 24 de organizații primare ale PCRM

 

Rîndurile „Partidului Nostru” în raionul Cantemir s-au întărit considerabil după ce la „PN” a aderat majoritatea membrilor Partidului comuniștilor din raion, care au declarat despre părăsirea PCRM.

Despre aceasta a declarat vicepreședintele raionului, liderul organizației teritoriale locale a PCRM, Sergiu Butuc, în cadrul întrevederii președintelui „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, cu locuitorii orașului Cantemir.
Despre aderarea la „Partidul Nostru” a anunțat, de asemenea, și primarul orașului Roman Ciubaciuc, ales pe lista PCRM, și majoritatea absolută a organizațiilor primare din raion, 18 din 24. Printre aceștia – consilieri în consiliul raional, angajați ai direcțiilor, primari ai localităților.

Activiștii care au părăsit PCRM aderînd la „Partidul Nostru” și-au motivat decizia prin dezacordul cu politica de compromis a conducerii PCRM și dorința de a-și utiliza deplina forță și potențial pentru lupta cu regimul criminal.