La solicitarea comercianţilor, la Bălţi au fost înlocuite mesele din piaţă

02 Martie 2017 1.091

La piaţa alimentară din cartierul numărul 8 al oraşului Bălţi, la solicitarea comercianţilor, mesele cu rafturi pe care aceştia îşi expuneau producţia au fost înlocuite cu unele clasice. Administratorul pieţei, Bogdan Bondaruc, a explicat jurnalistului postului de televiziune BTV, că ideea rafturilor, care sînt destul de populare, de exemplu, în pieţele din Rusia, nu a prins. Probabil, este din cauza limitării spaţiului pieţei din cartierul 8.

Vînzătorii şi cumpărătorii mulţumesc administraţiei municipale pentru că au fost auziţi. Oamenii spun că mesele cu rafturi poate că şi arătau bine, dar nu erau deloc comode.

Deschiderea oficială a pieţei din cartierul 8, după reconstrucţie, a avut loc pe 30 decembrie. La modul general, comercianţii au rămas mulţumiţi de modernizarea pieţei. Totuşi, mesele cu rafturi care au înlocuit vechile mese ruginite, nu a fost pe placul acestora.

Viceprimarul de Bălţi, Igor Şeremet a fost de acord cu argumentele vînzătorilor şi au mulţumit pentru critica constructivă. Tot atunci, acesta a spus că doleanţele oamenilor vor fi luate în calcul.
În timpul apropiat, pe teritoriul pieţei din cartierul nr.8 vor fi amenajate spaţiile pentru pază şi serviciul pentru siguranţa alimentelor.