La Bălți a început „curățenia generală” de primăvară

22 Martie 2016 1.058

La Bălți a fost dat startul curățeniei de primăvară a orașului. Lunara privind amenajarea orașului – este o situație ieșită din comun nu doar pentru muncitorii întreprinderilor municipale. Conducerea orașului le recomandă tuturor conducătorilor structurilor și organizațiilor tuturor organizațiilor să-și amenajeze terenurile atribute.

Comisarii și președinții comitetelor de locatari trebuie să explice locatarilor și să organizeze curățarea zonelor comune.

O participare activă în acțiunile de curățenie trebuie să aibă, de asemenea, reprezentanții instituțiilor de învățămînt (colegii, școli profesionale, universitate), reprezentanți ai cooperativelor de garaje, cooperativele de locatari etc.

„Se recomandă de a desfășura curățarea teritoriilor, drumurilor, trotuarelor, peluzelor, scuarurilor, plantațiilor forestiere, malurilor lacurilor și rîurilor cu ducerea gunoiului la gunoiștea orășenească; de a organiza curățarea piețelor, parcurilor de odihnă, cimitirelor, lichidarea gunoiștilor neautorizate și curățarea spațiilor din cartiere”, se menționează în dispoziția semnată de primarul Renato Usatîi.
„Curățenia generală” a orașului se va încheia pe 30 aprilie.