Usatîi participă la lucrările celui de-al II-lea Forum economic internațional din Ialta

15 Aprilie 2016 1.140

Astăzi s-a deschis cel de-al II-lea Forum economic internațional din Ialta. Acesta este un eveniment important, în lumina proceselor politice și economice complicate din lume, pe fundalul situațiilor de conflict în regiunile din țările ex-sovietice.

La lucrările forumului participă și primarul municipiului Bălți, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi. Sînt planificate întrevederile lui Usatîi cu conducerea Crimeei, cu participanții la forum pentru stabilirea contactelor de parteneriat, care vor fi atît în beneficiul Bălțiului, cît și a întregii Moldove.

La forum participă reprezentanți din țări ca Bulgaria, Grecia, Italia, Malaezia, Nicaragua, Polonia, Irlanda, Elveția, Germania, Austria, Japonia, Marea Britanie, Kazahstan, Belarus, Kîrgîzstan, Armenia.
Forumul economic internațional de la Ialta este o platformă modernă pentru un dialog constructiv între putere și business, creată cu susținerea Administrației Președintelui Federației Ruse și Guvernului Republicii Crimeea. Programul Forumului include desfășurarea unei ședințe plenare, lucrările secțiunilor industriale speciale. Evenimentele programului de afaceri vor di dedicate analizei celor mai bune practici de dezvoltare regionale și susținerii antreprenoriatului, îmbunătățirii climatului investițional, colaborării internaționale și competitivitatea economiei ruse.

Торжественное открытие Ялтинского международного экономического форума. Фото пресс-службы ЯМЭФ.

 

,