Usatîi: « Cerem insistent translarea cinstită a protestelor prin postul ”Moldova-1!”

22 Ianuarie 2016 1.091

Zeci de mii de manifestanți au insistat ca televizunea națională că înceteze deservirea regimului criminal

 

”În Moldova, spre regret, acești criminali care se află acum l ap utere, au furat practic totul. Acum ei încearcă să ne fure libertatea și chiar libertatea de a gândi,- s-a adresat Renato Usatîi, liderul ”Partidului Nostru”, către numărul enorm de manifestanți, care au ocupat tot spațiul din fața televiziunii naționale. Profitând de faptul că în Moldova, tot grație eforturilor acestora, avem o grămadă de șomeri oamenii nevoit stau acasă, iar ei la rândul lor se ocupă de propaganda non-stop.”

E un necaz, dar nu prea mare când aceste lucruri se petrec pe posturile private de televiziune. Adevărata primejdie prezintă însă propaganda lansată de pe posturile de televiziune naționale, care mai e și finanțată din banii publici, grație asemenea persoane precum este Mircea Surdu, directorul televiziunii.

Astăzi cerem ca protestele, care au loc în țară să obțină o reflectare cinstită din partea televiziunii! Jos Surdu!”- a spus liderul ”partidului Nostru”, care a fost susținut zecile de mii de manifestanți, care împreună cu liderii opoziției au venit la televiziunea națională.

Mai apoi Renato Usatîi, Igor Dodon și Andrei Năstase, împreună cu jurnaliștii, care duc translarea directă, au intrat în clădirea ”Moldova-1”, pentru a transmite conducerii cererile categorice ale protestatarilor.