Usatîi a anunțat despre provocările pe care le pregătesc la Bălți oamenii lui Plahotniuc

02 Februarie 2017 1.021

Primarul de Bălți, Renato Usatîi, s-a adresat către bălțeni în cadrul unei transmisiuni online prin intermediul paginii sale de Facebook, cu îndemnul de a nu cădea în plasa provocărilor și propagandei regimului criminal de guvernare. Despre aceasta scris postul de televiziune din Bălți, BTV.

 

„Vreau să mă adresez către toți bălțenii. După ce toți au văzut schimbările la întreprinderea municipală a piscinei orășenești, unde a început reparația, nu se mai dă mită, unde în premieră din banii piscinei au început a fi realizate lucrări de reparație serioase, – a anunțat Usatîi, fosta conducere în persoana lui Mahu și altora pregătesc un protest pentru a-l demite pe noul conducător”.

Primarul a îndemnat bălțenii să nu rămînă indiferenți față de ceea ce se întîmplă în oraș și să nu se lase provocați de fosta conducere coruptă, „care au transformat parcurile din oraș în săli de nunți, care au vîndut tot ceea ce s-a putut vinde în oraș, iar astăzi, vezi Doamne, își doresc să se întoarcă la putere”.

„Ei trebuie lăsați în istorie, iar care parte din ei va trece la închisoare, va arăta timpul. Și cel mai important, băieți, noi trebuie să ne unim împotriva principalului „farsor” Plahotniuc. Cea mai mare „fraudă” a lui Plahotniuc este introducerea sistemului uninominal. Noi trebuie să-i spunem clar – „nu!””, a spus Renato Usatîi.

Amintim că acum cîteva zile, viceprimarul orașului Igor Șeremet a anunțat la BTV că la bazinul din oraș „Delfin”, în scurt timp, va apărea o nouă sală sportivă. Pe locul vechilor aparate de fitness, instalate încă la deschiderea școlii, vor fi instalate altele noi. Modernizarea a reușit a fi făcută grație măririi veniturilor bazinului.

Sub conducerea directorului bazinului Octavian Gaivas, modernizarea complexului de înot de la Bălți este în toi: deja a fost adusă în ordine piscina pentru copii, reparația căruia nu a avut loc mai bine de 30 de ani. Acolo a fost înlocuită tehnica sanitară, sistemul de ventilare și canalizare, au fost înnoite vestiarele și instalată podea caldă, pentru ca copiii să nu răcească.