Usatîi a desfășurat adunarea activului din Chișinău al „Partidului Nostru”: Toți sînt pregătiți pentru acțiuni decisive!

23 Iulie 2016 679

„Astăzi am desfășurat ședința lărgită a activului orășenesc al municipiului Chișinău al „Partidului Nostru””, a anunțat pe pagina sa de Facebook președintele „Partidului Nostru”, Renato Usatîi. „În cadrul adunării am discutat despre chestiunile actuale ale activității organizației mun. Chișinău.

Într-o atmosferă deschisă și constructivă au fost analizate neajunsurile în activitatea subdiviziunii și au fost găsite soluții comune pentru a ieși din situația creată. Toți cei prezenți și-au exprimat susținerea totală pentru conducerea partidului și sînt pregătiți la acțiuni decisive pentru răsturnarea regimului de guvernare. Am discutat împreună cu activul chestiuni privind pregătirea organizației către alegerile prezidențiale. De asemenea, în cadrul adunării au fost efectuate unele schimbări de cadre pentru îmbunătățirea muncii cu locuitorii orașului și municipiului – am numit persoanele responsabile de Chișinău și suburbii.

În cel mai scurt timp va fi elaborat un program de acțiuni care va duce la creșterea popularității „Partidului Nostru” în municipiul Chișinău. Acțiunile date vor avea un caracter permanent, atît la alegerile prezidențiale planificate, cît și la alegerile parlamentare anticipate, partidul va veni mult mai unit și reînnoit. Puterea e în adevăr, iar noi vom Învinge!”