Usatîi îi cheamă la discuții pe Dodon și Năstase

28 Noiembrie 2016 969

Unicul beneficiar ai divizării cetățenilor după criterii politice este oligarhul Vladimir Plahotniuc. Din această cauză, liderul ”Partidului Nostru” îndeamnă toate forțele sănătoase să se unească pentru a elabora o strategie în luptă cu regimul oligarhului. Apelul a făcut de către Usatîi în cadrul unei postări video pe Facebook.


”Aștept cînd se va termina această istorie cu alegerile prezidențiale – decizia Curții constituționale, primele pasuri a lui Igor Dodon în calitate de președinte, ce vor face alte partide politice, deși eu consider că toți politicieni normali ar trebui să se unească împotriva lui Plahotniuc”, a spus liderul ”Partidului Nostru”.

”Astăzi trebuie să ne unim cu toții. Cred că noi, opoziția extraparlamentară – Partidul DA, Partidul Nostru, alte forțe politice sănătoase – trebuie să elaborăm acum o strategie bine gîndită, să punctăm și noi niște întrebări. Am auzit că Dodon este gata să discute cu opoziția extraparlamentară, să discutăm ce e cu alegerile anticipate, cu procurorul general și cu multe altele”, a declarat Usatîi.

Potrivit lui Usatîi, cerate între opoziția de dreapta și de stînga este inacceptabilă, deoarece cetățenii Moldovei au un dușman comun – oligarhul Vladimir Plahotniuc.

”Dacă o să începem să ne certăm dreapta cu stînga, iar o să fim divizați în proeuropeni, proruși, proromâni, n-o să obținem absolut nimic. Ăsta este jocul care îi convine lui Plahotniuc, de asta i-a și scos pe unioniști de cîteva ori”, a declarat el.

”Chiar îmi pare rău. Liderii cunosc cine i-au dat bomboane, iar alții săracii nici nu cunosc pentru