Usatîi: Încetați speculările despre retragerea lui Ciubașenco. Mergem în turul doi!

21 Octombrie 2016 1.045

Renato Usatîi a îndemnat presa și, în special, site-urile controlate de liderul PSRM, Igor Dodon, să înceteze speculările cu îndemnuri privind retragerea din cursa electorală, adresate candidatului „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco.

 

„Tot mai multe speculări apar în presă , în general, din păcate, acestea sînt site-uri ale Partidului socialiștilor, care strigă în gura mare despre ceea că Dodon ar cîștiga în primul tur, dacă Ciubașenco își va retrage candidatura. Știți, poate în genere să se retragă toți, iar unicul candidat și din partea opoziției, și din cea a regimului de guvernare, să fie Igor Dodon?”, a întrebat Usatîi pe o tonalitate sarcastică.

„Nu este corect, se numește presiune asupra acelor cetățeni ai țării care ne susțin, este lipsă de respect față de susținătorii noștri, de aceea, eu ros să încetați orice speculări pe tema că Ciubașenco se va retrage în ultimul moment din alegeri în susținerea lui Dodon. Noi cunoaștem rezultatele sondajelor reale, nu delirul „asociațiilor pornografice” a sociologilor, demografilor, care în genere nu desfășoară sondaje, ci pur și simplu, le desenează pentru bani. Astăzi sîntem pe poziția a treia în țară, și dacă vom insista în ultima săptămînă, atunci vom ieși în turul doi”, a declarat Usatîi.