Usatîi, potențialilor candidați: Nu face să împărțiți blana ursului din pădure

09 August 2016 913

Renato Usatîi a comentat discuțiile care au apărut între concurenții politici din cauza perspectivelor unui sau altui potențial candidat la viitoarele alegeri prezidențiale din Moldova.

„Este amuzant să urmărești cum potențialii participanți la cursa prezidențială împart pe rețelele de socializare blana ursul din pădure, judecînd profund cine va trece în turul doi și cine nu”, a scris el pe pagina sa de Facebook.

– „Partidul Nostru” nu intenționează să fie dansator în spatele cuiva și să presteze servicii „electorale” celor cărora li se învîrte capul de la singurul gînd despre Condrița. Noi înșine, fără recomandările „binevoitorilor” dintr-o parte, vom decide ce să facem. De aceea, recomand colegilor să nu facă tam-tam și să nu alerge înaintea trenului, dar să aștepte începutul campaniei electorale, în rezultatul căruia poporul va decide cine și în ce tur va învinge.

Poziția noastră este clară și sigură: rezultatul alegerilor președintelui, susținute de acțiuni masive de protest a tuturor forțelor antioligarhice, trebuie să fie alegerile parlamentare anticipate, grație cărora Moldova se va izbăvi de regimul criminal al lui Plahotniuc. Aceasta și va fi acea mare Victorie comună pe care o așteaptă întreg poporul!”.