Usatîi: Victoria lui Ciubașenco va fi linia de finiș pentru Plahotniuc

28 Septembrie 2016 1.046

„Fraza-cheie în interviul pe care l-a oferit ieri Plahotniuc: „Oricine ar fi președintele Moldovei, Partidul Democrat va rămîne la guvernare”. Aceasta a fost clar de la bun început, iar eu am spus de multe ori despre asta”, așa a comentat Renato Usatîi textul publicat în presă din numele lui Vladimir Plahotniuc. „Anume de aceasta, candidatul „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco, participă la alegeri – pentru a cîștiga, dar nu pentru a fi președinte sub guvernarea PDM”.

 

„El candidează la această funcție doar cu un singur scop – de a distruge monopolul Partidului Democrat, dizolvînd Parlamentului și anunțînd alegeri parlamentare anticipate. În condițiile în care poporul disprețuiești PDM-ul și stăpînul acesteia – aceasta va fi sfîrșitul lui Plahotniuc și clanului său mafiot”, a scris Usatîi pe pagina sa de Facebook.

„P.S. Despre constituționalitatea decretului privind dizolvarea Parlamentului „coordonatorul” îi poate spune lui Timofti, nu unui președinte ales de întreg poporul, mai ales celui care va fi ales anume pentru a semna acest decret. Și în genere, Plahotniuc nu ar trebui să scîrnăvească cuvîntul „Constituția”, pronunțîndu-l cu gura sa”.