Usatîi: Plahotniuc poate arunca „praf în ochi”, înaintînd un candidat „mort”

15 August 2016 651

Nu este exclusă probabilitatea ca oligarhul Vladimir Plahotniuc va declara „pentru bifă” numele unui candidat, dar să susțină cu totul alt candidat, anunță portalul 1news.md. Despre aceasta a declarat în cadrul unei transmisiuni live pe Facebook liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

„Plahotniuc poate arunca praf în ochi și să lanseze un candidat „pentru bifă”, dar să-l susțină pe cu totul altul. Dacă el va declara un candidat „mort” – asta pentru a nu fi criticat de ambasadorii american și europeni. După candidatul lui Plahotniuc vom putea stabili – a decis să participe sau a decis să participe și să cîștige. Va fi și răspunsul principal – pentru ce a încercat să mă corupă, pentru a mă scoate din țară și a-și duce jocul murdar”, a subliniat președintele „Partidului Nostru”.

Anterior, într-o discuție cu jurnalistul unui portal de știri, Renato Usatîi a anunțat că unul dintre candidații de bază la funcția de președinte din partea „Partidului Nostru” va fi cunoscutul jurnalist și politolog, redactorul șef al publicației „Panorama”, Dmitrii Ciubașenco. În adresarea sa video de astăzi, politicianul a precizat că Ciubașenco nu poate fi nici cumpărat, nici șantajat, și este acel om care va putea aduce țara spre alegeri parlamentare anticipate.