Usatîi: Obsedat de cel de-al doilea mandat, Dodon falsifică toate sondajele de opinie

16 Septembrie 2020 1.097

Narcisismul excesiv și dorința obsedantă de a obține al doilea mandat de președinte îl determină pe Igor Dodon să recurgă la gesturi cel puțin penibile, cum ar fi falsificarea sondajelor de opinie. Despre acest lucru afirmă președintele Partidului Nostru, Renato Usatîi, într-o postare pe Facebook. El a plasat și o poză care arată clar că sondajul online, realizat de către ONG-ul WatchDog, pe site-ul sondaje.md, este influențat.

Liderul Partidului Nostru a menționat că, zile întregi după ce a fost lansat sondajul, Igor Dodon era cotat, constant, cu 3 – 4%. Noaptea trecută, însă, “în doar câteva ore, numărul voturilor din dreptul președintelui-kuliok a crescut ca pe drojdii, cu peste 200 la sută.”

“După cum puteți vedea și în cele trei fotografii, Dodon ajunsese, în jurul orei 21, la puțin peste 10 procente. Dar după doar o oră, numărul voturilor exprimate pentru acesta s-a dublat și a depășit, brusc, 20 de procente. Cifra nu a satisfăcut însă lăcomia curcanului, astfel că, peste încă puțin timp, după miezul nopții, voturile exprimate pentru Dodon au crescut cu încă 10 procente și au depășit 30 la sută”, a scris Usatîi.

El se întreabă în postarea sa cum se explică o creștere atât de accentuată a voturilor în favoarea lui Dodon, în toiul nopții, și dacă autorii sondajului vor lămuri situația.