Usatîi, despre unioniști: În centrul Chișinăului înaintează foia de parcurs pentru distrugerea Moldovei

27 Martie 2016 752

Liderul „Partidului Nostru” a subliniat rolul autorităților moldovenești în pregătirea lichidării statului

 

„Am privit de dimineață adunarea martorilor unirii. Simptomatic este că toate acestea au loc cu permisiunea guvernării antinaționale moldovenești”, a scris Renato Usatîi pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Facebook. „În centrul capitalei se adună oameni care înaintează practic foaia de parcurs pentru distrugerea statului și creează un consiliu al lichidării – Sfatul Țării-2. Apropo, în acest consiliu a intrat și fratele președintelui Curții Constituționale, Silviu Tănase, directorul ziarului „Timpul”. Un frate conduce CC-ul, care a înlocuit deja toate instituțiile puterii, al doilea – se pregătește să conducă cu provincia moldovenească în componența României. Sper că Dodon este fericit de tot ceea ce se întîmplă. Acești frați l-au fericit cu decizia privind alegerea președintelui și un sondaj de opinie plăcut. Probabil pentru asta el a cedat unioniștilor pentru miting scuarul din fața Teatrului de Operă și Balet.

Toate acestea sînt de neconceput într-o țară independentă, cu excepția Moldovei.

Regimul instaurat contribuie în mod deschis la înghițirea ei de către statul vecin.

Moldova demult deja este condusă de oameni cu pașapoarte românești. Moldova este falimentată intenționat. Și fie ca nimeni să nu fie rușinat de înapoierea provincială în care a fost creat astăzi Sfatul Țării-2. În Moldova românească anume așa trebuie să arate totul – ferească Dumnezeu să fie mai bine decît la București.

Și lăsați aceste argumente că majoritatea cetățenilor este împotriva „unirii”. Dacă majoritatea va fi împotrivă stînd pe divan în fața televizoarelor, opinia lor nu va avea niciun rol.

Înțeleg că astăzi există un plan clar la care participă regimul de guvernare. Moldova a fost întoarsă în trecut, cu 25 de ani, pentru a încerca din nou să o omoare. Le va reuși sau nu – depinde de noi.

P.S.: Cavcaliuc, cu căutarea bombei, măcar un pic a înfrumusețat prin creativitate această sărbătoare tristă. Data viitoare să-l numească prezentator”.