Usatîi a caracterizat provocarea lui Shor împotriva Maiei Sandu, drept o porcărie

08 Noiembrie 2016 1.038

Renato Usatîi a criticat provocarea, organizată de omul lui Shor, care ține de ”finanțarea falsă” a candidatului pe postul de președinte a Moldovei Maiei Sandu. Usatîi a reconfirmat că îl susține pe Igor Dodon în turul doi a alegerilor prezidențiale, și că nu simte nici o simpatie față de Maia Sandu. Însă el a declarat că trucurile murdare a lui Shor, sunt inacceptabile în politică.


”Sunt niște animale. Este o porcăriei”, – astfel a caracterizat Usatîi acțiunile autorilor provocării.

”Ceea ce își permite nemernicul Shor, trebuie terminat, indiferent împotriva cărui candidat sunt organizate provocările. Shor a îndeplenit încă o comandă”- a declarat Usatîi pe blogul său.

Liderul ”Partidului Nostru” a amintit că în 2014 omul lui Plahotniuc, împlicat în ”furtul miliardului”, Serghei Iaralov, de asemenea a organizat o finanțare falsă a partidului lui Usastîi, pentru a acuza partidul de opoziție pentru încălcări. Atunci opozanții au reușit să pună capătul provocării, însă regimul lui Plahotniuc totuși a folosit-o pentru a exclude formațiunea politică din alegeri.

”Eu niciodată nu o v-oi susține pe Maia Sandu care este un proiect al Statelor Unite, pe aceea care este pentru unirea cu România, care a fost o parte a sistemului lui Filat. Maia avea suficiente posibilități pentru a critica regimul, din care făcea parte și ea, însă nu a făcut. Din această cauză eu chem cetățenii să-l susțină pe Dodon” – a declarat Usatîi.

”Nu înseamnă că noi nu v-om cere de la Dodon rezultate, în cazul în care el va deveni președinte”- a declarat el.

Potrivit liderului ”Partidului Nostru”, principalul rezultat ar trebui să fie lichidarea regimului tîlhăresc: ”Dacă candidatul, care v-a deveni președinte, nu va lichida regimul lui Plahotniuc, va deveni un cadavru politic”.