Usatîi despre Dodon: „Totul va fi bine la noi cu Igor Nicolaevici”

30 Decembrie 2015 1.319

Liderul Partidului Nostru a declarat că trebuie de pus capăt discuţiilor despre conflictele dintre PSRM şi PN

 

„Totul va fi bine la noi cu Igor Nicolaevici.”, a spus Renato Usatîi jurnaliştilor, care l-au întrebat despre relaţiile dintre Partidul Nostru şi Partidul Socialiştilor.

Liderul PN a comentat şi declaraţiile făcute de preşedintele PSRM în cadrul conferinţei de presă.

„ El a spus astăzi cu bunătate că „iată Usatîi acolo cu carbidul lui, cu cărămizi, ca în filmul „Gentelmenii Baftei”.  Igor Nicolaevici a spus totul corect, dar nu a precizat despre care secvenţă din film se potriveşte aici.  Totul va fi bine la noi. Ne-am certat, se mai întâmplă uneori. Dar nu trebuie să ne certăm cu Partidul Socialiştilor şi nu trebuie să fim în conflict cu ei astăzi. Mă bucur că nu avem conflicte cu Platforma DA. Şi asta deoarece avem un scop comun. Discuţiile despre conflictele cu socialiştii trebuie încheiate. Este clar cum se întâmplă, apar articole negative despre mine, eu dau o replică pe Facebook care apoi este preluată. De aceea totul va fi bine cu PSRM iar oamenii nu trebuie să îşi facă griji în acest sens.”, a precizat Usatîi.

„Mai bine să vorbim despre fapte reale, noi astăzi suntem pe primul loc în topul încrederii în rândul cetăţenilor, dar în Parlament vom avea nevoie de o coaliţie. Cum nu s-ar renova acolo PLDM, nici cu ei, nici cu PD, nici cu Ghimpu nu vom face coaliţie. De aceea toţi să sărbătorească liniştit Revelionul. Totul va fi bine.”, a dat asigurări liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi.