Usatîi, despre viitoarea acțiune de protest: Sînt convins că ne va reuși totul!”

25 Aprilie 2016 612

Următorul protest al susținătorilor „Partidului Nostru” trebuie pregătit cu o minuțiozitate specială. Acțiunea va avea loc curînd, va fi pus capăt puterii oligarhice, iar din anvelope va fi ridicat un monument al regimului criminal.

 

Despre aceasta a declarat, în cadrul unei conferințe video susținute aseară, liderul partidului politic, Renato Usatîi. El a analizat acțiunea de protest desfășurată duminică de Platforma DA, și a dat de înțeles că pregătirea către manifestațiile proprii este în plină desfășurare.

„Noi trebuie să ieșim la un protest bine organizat. Unde, fiecare dintre voi trebuie să știe unde a venit, de ce a venit și cel mai important – toți trebuie să știe ce să facă! Trebuie să știe ce să facă veteranii MAI, parașutiștii, polițiștii de frontieră, ofițerii de securitate, procurorii… Eu vorbesc despre pensionari, nu vorbesc despre cei care lucrează astăzi la Procuratură și în MAI… Tocmai ei erau cei care știau astăzi ce să facă…”, a precizat Renato Usatîi.

Cît ține de acțiunea de protest ce urmează a fi organizată, potrivit politicianului, aceasta va fi un „mare subotnic”, de aceasta îndemnul de a aduce anvelope, greble, lopeți și alte ustensile, rămîne în vigoare.
„Cauciucurile ne vor trebui pentru a ridica monument regimului de guvernare, cu care vom termina. Dar noi trebuie să ieșim cel puțin 40-50 de mii de oameni, pentru ca unii conducători care se consideră atotputernici să fie totuși un pic mai liniștiți. Sînt convins că vom reuși acest lucru! Nu avem atît de mult timp, au rămas zile numărate pentru pregătire și voi ieși neapărat cu o declarație”, a asigurat Renato Usatîi.