Usatîi: Patria noastră o transformă-n pustiu, iar mîinile mi se strîng în pumni

14 Octombrie 2016 793

Cu aceste cuvinte va începe unul dintre viitoarele clipuri electorale ale „Partidului Nostru” și candidatului său, Dumitru Ciubașenco.

Liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, s-a împărțit cu schițe din textul viitorului clip electoral în cadrul conferinței video de aseară, transmisă prin intermediul paginii sale de Facebook. El a subliniat că aceste cuvinte au fost scrise din inimă și cu durere pentru țară.

„Eu văd cum Patria noastră o transformă-n pustiu, iar mîinile mi se strîng în pumni. Cei care au fost aleși să-și slujească poporul, au furat băncile, au călcat legile, au impus oamenii să umble prin lume. E timpul de-a pune punct puterii lor în Moldova. Arma noastră este Decretul cu privire la dizolvarea Parlamentului. Vrei să vezi regimul în închisori și temnițe? Votează pentru mine și candidatul nostru Dumitru Ciubașenco!”, a dat citire textului aproximativ al clipului electoral.

Pe lângă aceasta, politicianul a amintit că pe 23 octombrie îi așteaptă la întîlnire pe toți concetățenii aflați la Moscova și orașele ruse. „23 octombrie, la 12.00, vă aștept pe toți în sala de concerte al hotelului „Cosmos”. Acolo eu voi răspunde la toate întrebările, posibil, voi îmi veți recomanda ceva de bun-simț, vă voi fi recunoscător. Vă aștept cu drag!”, a spus Renato Usatîi.

Pînă în ziua alegerilor președintelui a rămas puțin peste două săptămîni. Votarea va avea loc pe 30 octombrie.