Usatîi: Noi sîntem cel mai periculos partid pentru regimul de guvernare

12 Februarie 2017 918

Principialitatea și perseverența activiștilor „Partidului Nostru”, dar și a liderului său Renato Usatîi, s-au adeverit a fi cel mai groaznic dușman al regimului oligarhului Vladimir Plahotniuc.

Despre aceasta a declarat în cadrul conferinței Organizației Teritoriale Bălți, de duminică, liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi.

„Ceea că ei încearcă să ne distrugă, demonstrează faptul că noi sîntem cel mai puternic și periculos partid pentru regimul de guvernare, deoarece, de obicei, îi bat pe cei de care se tem”, a declarat el.

Liderul „Partidului Nostru” a mulțumit activiștilor formațiunii politice care, în pofida persecuțiilor organizate de regimul oligarhului Vladimir Plahotniuc rămîn fideli idealurilor de partid.

„Mulțumesc pentru ceea că nu ați lăsat ideea noastră, pentru că mergeți alături de mine înainte. Cu siguranță, vom face tot necesarul pentru a învinge!”, a subliniat el.

Usatîi a adăugat că la momentul actual, activiștii partidului sînt obligați să meargă doar înainte, „întrucît sînt sute de mii de oameni care au nevoie de asta”. „Sînt convins că vom reuși ceea ce ne-am pus în gînd. Nu o singură dată am spus – ei fac ceea ce pot, iar noi – ceea ce considerăm necesar”, a adăugat liderul „Partidului Nostru”.