Usatîi: Vom face ca această duminică să fie cea mai frumoasă zi în istoria Moldovei! Pe 24 ianuarie, 11:00, Întreaga țară să vină în Piață!

22 Ianuarie 2016 1.117

Liderul ”Partidului Nostru” a îndemnat să adresăm un ”nu” de adio regimului criminal

 

“Astăzi mă adresez tuturor cetățenilor Republicii Moldova. Întreaga țară, la 11.00, duminică, 24 ianuarie, să vină în Piața Marii Adunări Naționale! A sosit timpul să spunem un ultim ”nu!” regimului guvernant! Nu mai putem răbda această fărădelege! Duminică îi vom trimite acolo, unde le este locul!” – a declarat de pe scena, instalată în Piața din fața clădirii Guvernului liderul ”Partidului Nostru” Renato Usatîi.

„Dragi prieteni, toți cei care trăiesc în orașele cu primari de la ”Partidul Nostru” – veniți la primării, lângă acestea vom organiza transportarea spre Chișinău. Veniți cu toată țara, noi trebuie să trezim Moldova și să punem punct!

Mulțumesc tuturor celor zeci de mii de oameni, care au participat la protestul de astăzi. A fost o zi frumoasă! Însă în ziua de duminică trebuie să facem totul, ca ea să rămână cea mai frumoasă zi în istoria Republicii Moldova! Cea mai fericită zi!

Și noi vom învinge, deoarece puterea e în adevăr!” – a declarat liderul ”Partidului Nostru”.