Usatîi face un apel către liderii Platformei “DA”: “Nu mai fiţi Rambo!”

24 Septembrie 2015 2.016

În pofida deciziei Platformei DA de a instala vineri corturi în scuarul Parlamentului, Renato Usatîi nu intenţionează să amâne acţiunea de protest planificată pentru data de 27 septembrie 

După ce Platforma DA a decis să instaleze corturile protestatarilor în faţa Parlamentului, Renato Usatîi a făcut un apel către liderii platformei.

“Mă aflu în faţa Parlamentului, am venit special din Bălţi să văd cam câte corturi încap, cum le putem pune şi ce vom face. Însă, în urmă cu câteva ore am aflat că consiliul Platformei DA a decis să pună vineri corturile în faţa Parlamentului „ca să nu fie loc pentru Dodon şi Usatîi”, cum s-au exprimat.

Stimaţi lideri ai platformei DA, fac ultimul apel către Dvs., eu respect toţi cetăţenii care protestează, dar toate porcăriile şi măgăriile care le faceţi, ne acuzaţi că am furat şi noi miliardul şi suntem de-al lui Plahotniuc şi coloana a 5-a, poate totuşi mergeţi şi treceţi un tratament, poate prezentaţi la cetăţeni un certificat de la Costiujeni că „sunteţi în regulă”, mă refer la cei care strigă şi ne numesc în tot felul.

Referitor la faptul că aţi decis să puneţi corturile vineri, cu două zile înainte de a veni noi, asta nu înseamnă că nu vom veni. De aceea, dragi prieteni, îi lăsăm pe ei să vorbească tot ce vor, noi avem un comportament corect şi repet că  pe data de 27 septembrie la ora 14.00 ne întâlnim în faţa Parlamentului. La ora 13.00 coloana se formează în faţa Circului, ne adunăm de la 12.00 până la 13.00 şi apoi mergem spre Parlament. Ne mişcăm înainte şi pe drum ne vom clarifica cui totuşi aparţine Platforma DA, pentru că în loc de „Demnitate şi Adevăr” mai degrabă DA înseamnă „Duceţi-vă Acasă”.

Poate, într-adevăr vă duceţi acasă şi ne lămurim noi cu oligarhii, nu mai fiţi toţi Rambo!“, a spus Usatîi într-un filmuleţ video plasat pe reţelele de socializare.