Usatîi: De fiecare dată cînd Plahotniuc se teme să piardă controlul, la noi prind „teroriști”

05 Februarie 2016 1.241

Liderul „Partidului Nostru” a comentat zvonurile absurde, fabricate de imperiul media al Partidului Democrat

 

„De dimineață am citit pe unul din canalele lui Plahotniuc despre oarecare „documente secrete, în care se vorbește că Rusia pregătește operațiunea „Tuman” (ru1.md „Ceața”) în Moldova”. Și că „lui Usatîi și Dodon le-au revenit sarcinile de a obține pe orice căi alegeri anticipate”, – a spus liderul „Partidului Nostru” Renato Usatîi într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook.

„Vreau să le spun că alegeri anticipate cer peste 80 de procente din cetățenii Moldovei. Și de fiecare dată cînd Plahotniuc se teme să piardă controlul asupra țării, la noi încă odată sînt prinși „teroriști”, caută „bombe” și așa mai departe. Eu deja am „comis o lovitură de stat” înaintea vizitei lui Nuland la București, cînd timp de patru zile toate acestea apăreau la „Publika” lui Plahotniuc”, – a atras atenția Usatîi.
– Eu nu știu ce fumează în departamentul de PR al Partidului Democrat, dar cel mai mult mi-a plăcut declarația lor precum că ar ști despre ce s-a discutat la Consiliul pentru Securitate al președintelui Rusiei.
De multe ori am spus că stăpînul din umbră al țării, Plahotniuc, este un om foarte informat, dar atunci cînd ei spun că sînt la curent cu ceea ce s-a discutat la ședința Consiliului pentru Securitate al Federației Ruse, devine ridicol.

Imaginați-vă nivelul conducătorilor serviciilor care participă la Consiliul pentru Securitate. Și un canal „Realitatea” declară că „a primit documente secrete”, – a mai spus Usatîi pe o notă sarcastică.
„Vreau să spun că aceste sperietori sau pregătirea opiniei publice pentru arestarea mea pentru „participarea în operațiunea specială”, – nu vă va reuși nimic. Dacă mă vor aresta, atunci oamenii pur și simplu vor veni și vor distruge tot, începînd cu „Nobilul” și GBC și terminînd cu alte ascunzători ale Partidului Democrat.
Îmi este indiferent de ceea cu ce încercați să spălați creierii oamenilor. Noi continuăm să pregătim crizantemele, iar pînă atunci putem chiar să-i organizăm lui Plahotniuc o mică „operațiune Tuman”, pentru a corespunde cît de puțin. Îmi amintesc cum în școală luam bile pentru tenis de masă, le înveleam în folie de aluminiu și le aprindeam. Am fi făcut imagini cu ceață pentru „Realitatea”, dar, din păcate, nu avem nici bile, nici folie”, – a mai spus Usatîi.