Usatîi: Mergem la alegeri pentru a detrona „ISIS-ul moldovenesc”, regimul terorist al lui Plahotniuc

31 August 2016 923

n pofida faptului că această campanie prezidențială este una absolut ilegală, în condițiile în care toți cunosc despre încălcările întreprinse de regimul politic pentru a nu-l admite pe Usatîi la alegeri, „Partidul Nostru” a luat decizia de înaintare a candidatului său, a declarat Renato Usatîi pentru presă, după înregistrarea la Comisia Electorală Centrală a grupului de inițiativă privind înaintarea lui Dumitru Ciubașenco în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova.

Partidul era obligat să facă acest lucru pentru că ne susțin mii de alegători, pe care nu sîntem în drept să-i lăsăm în voia sorții, a spus Usatîi.

„Am analizat mulți candidați, însă, ne-am oprit la candidatura lui Dumitru Ciubașenco”, a declarat liderul „Partidului Nostru” pentru jurnaliști. „Este o candidatură corectă, un om sincer și demn. Iar noi mergem la alegeri pentru a cîștiga”.

Usatîi a subliniat că Ciubașenco nu este membru al „Partidului Nostru” și va fi candidatul tuturor cetățenilor Moldovei.

„Unii politicieni declară că Ciubașenco nu are, deocamdată, experiență politică, nu are echipă. Vreau să vă spun că el are echipă. Iar faptul că nu are experiența de a minți și a purta măști, ceea ce fac majoritatea politicienilor noștri pe parcursul a 20 de ani, că nu are experiența de a-și schimba culoarea, pe mine doar mă bucură”, a spus Usatîi.

„Sarcina noastră de bază la aceste alegeri – a spus liderul „Partidului Nostru” – este de a desfășura cea mai amplă campanie antiteroristă în istoria Moldovei. Pentru că regimul lui Plahotniuc este același ISIS moldovenesc.

Iar astăzi noi nu trebuie să vorbim la alegeri despre geopolitică. Aceste alegeri trebuie să fie pentru toți cetățenii Moldovei exercițiul decisiv împotriva capturării statului. Împotriva regimului lui Plahotniuc care transformă țara noastră într-un azil pentru bătrîni, pentru ca peste cîțiva ani să-l transforme în cimitir.

Sînt bucuros că Ciubașenco a acceptat propunerea noastră de a fi candidatul „Partidului Nostru”. Iar echipa noastră noastră va face toată munca necesară pentru a detrona regimul oligarhic, terorist, condus de Plahotniuc, care a capturat statul moldovenesc”.

„Voi fi alături de Dumitru Ciubașenco, voi fi conducător al operațiunii antiteroriste”, a declarat Usatîi. „Eu personal, voi crea un „Mossad” moldovenesc împotriva lui Plahotniuc, iar atunci cînd ei vor fugi din țară, îi vom aduce înapoi în Patrie, prin intermediul poștei diplomatice”.