Usatîi: Deși Felix Grincu se află după gratii, el ramîne un om liber

24 Noiembrie 2016 913

”Regimul își bate joc de un om nevinovat, doar din cauza viziunilor lui”, – a declarat pe rețeaua de socializare Facebook Renato Usatîi, după hotărîrea Curții de Apel de a emite mandatul de arest pentru 30 de zile pe numele membrului ”Partidului Nostru” Felix Grincu.

”Au redeschis un dosar penal, anterior închis de trei ori. La-u arestat în baza unui dosar, apoi l-au plasat sub arest la domiciliu, iar acum a fost arestat, deoarece Felix s-ar putea eschiva. De ce el nu s-a eschivat, în timp ce se afla acasă?”

Felix a fost plasat în izolator, deoarece nu a tăcut. El a venit cu megafonul în fașa judecătoriei, lîngă care au stat, membrii și susținătorii ”Partidul Nostru”, pentru a-l susține. El a spus adevărul despre acest dosar și cei, care l-au comandat, despre Moldova contemporană. Acum pentru adevăr oamenii stau după gratii.

P.S. M-ai doriți adevăr? Majorității locuitorilor țării nici nu le pasă. Asta și este cel mai grav. Deși Felix Grincu se află după gratii, el ramîne un om liber. Iar acei, care urmăresc pasiv, așa și vor muri sclavi”, – a scris liderul ”Partidului Nostru”.