Usatîi: PDM, într-un mod extraordinar, a depus deja la CEC 20 de mii de semnături

03 Septembrie 2016 889

Campania Partidului Democrat de colectare a semnăturilor pentru înregistrarea candidatului Marian Lupu la prezindențiale, se pare că a ajuns la sfîrșit. Într-un mod inexplicabil, democrații au reușit într-o singură zi să prezinte la Comisia Electorală Centrală 20 de mii de semnături

Despre aceasta liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi, a anunțat în cadrul unei transmisiuni live din Comrat, unde se desfășoară campania de colectare a semnăturilor în favoarea candidatului PN, Dumitru Ciubașenco.


„Acum am primit o informație interesantă de la Chișinău. Democrații au prezentat deja la CEC, 20 de mii de semnături, adunate încă pînă la demararea procedurii. Iată și democrația pe înțelesul lui Plahotniuc”, a afirmat Usatîi.

Despre încălcările repetate, admise de PD, cu scopul falsificării alegerilor prezidențiale s-a anunțat și anterior. În speță, utilizatorii rețelelor de socializare, i-au spus liderului „Partidului Nostru” despre ceea că, democrații obligă angajații instituțiilor de stat, precum și pe cei ai unor întreprinderi mari, să semneze pentru candidatura lui Marian Lupu.

Mai mult ca atît, potrivit agenției OMEGA, după doar cîteva ore de la eliberarea de către CEC a listelor de subscripție, au fost descoperite liste deja completate și ștampilate în favoarea candidatului PD.