Usatîi: Să spunem nu fărădelegii – construim o Moldovă nouă!

24 Februarie 2019 2.315

Liderul „Partidului Nostru” a îndemnat cetățenii țării să meargă la secțiile de votare și să voteze pentru formațiunea pe care o conduce.
„24 februarie este o zi foarte importantă pentru Moldova, anume ea va decide cum va fi viitorul țării în următorii patru ani sau, posibil și 10-15. Astăzi putem schimba totul!”, a subliniat Renato Usatîi, mulțumind oamenilor care dis-de-dimineață se află în secțiile de votare în calitate de reprezentanți și observatori ai „Partidului Nostru”.

În context, președintele PN a menționat și încălcările alarmante care au loc în procesul de votare în Moldova și peste hotare „de dimineață unii duc oamenii cu autobuzele din Transnistria, alții au organizat transportarea spre secțiile de votare din Moscova, nu le permit acestora să vorbească cu nimeni”. „Astăzi trebuie să spunem nu acestui bespredel și, împreună cu voi, să construim o nouă țară. Atît timp cît există cei care mă susțin, voi merge înainte!”

„Fac un apel la toți cei din diasporă! Prieteni, nu fiți disperați. Foarte multă lume continue să-mi scrie că nu poate vota, pentru că sînt prea departe de secțiile de vot. Sunați acasă părinții, cumnații, frații, soțiile, surorile. Fiecare om din diasporă poate aduce 50 de voturi. Nu puteți personal dumneavoastră, sunați rudele să vină. Astăzi totul depinde de voi, de noi, toți împreună. De asta, toți care pot – merg la secția de vot. Trebuie de ieșit masiv pentru a spune nu regimului și dictaturii care o avem azi în Republica Moldova. Este foarte simplu: sau învingem dictatura sau trăim împreună cu ei și după regulile lor”.

Renato Usatîi, care la momentul actual se află la tratament în Germania, va vota la sediul misiunii Republicii Moldova din Frankfurt.