Renato Usatîi: Igor Dodon, încetează să cerșești la Moscova fabricarea dosarelor penale pe numele meu

09 Octombrie 2019 871

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, a declarat într-un live pe facebook, că șeful statului Igor Dodon merge pe la Moscova și imploră autoritățile de acolo să fabrice măcar un dosar penal pe numele său. Usatîi spune că a aflat despre acest lucru luni, când a mers în capitala Rusiei pentru a le dovedi socialiștilor că nu figurează în nicio anchetă și nici nu este anunțat în căutare pe teritoriul Federațiai Ruse, așa cum spun propagandiștii PSRM în încercarea de a-i păta imaginea.

“Mi-au spus ieri oamenii la Moscova că Dodon roagă, cu lacrimi în ochi, diferite instituții de forță să deschidă urgent un dosar penal pe numele lui Usatîi, din cauza că prezintă pericol pentru Partidul Socialiștilor”, a povestit Usatîi.

El le-a cerut socialiștilor să înceteze propaganda și minciunile îndreptate împotriva sa și a Partidului Nostru.

“Ajunge, Igor, să te târăști prin Moscova și să te rogi să fie deschise dosare penale pe numele meu”, l-a îndemnat Usatîi pe Dodon.

Totodată, liderul PN a spus în intervenția sa pe facebook  că știe despre faptul că Igor Dodon cheltuie sume enorme de bani peste hotare pentru a-l discredita, așa cum se spune și în dezvăluirile de pe canalul Telegram “Незыгарь”, și i-a îndemnat pe socialiști să-și oprească mașinăria de propagandă, pentru că de partea sa sunt oamenii, care vor ieși în orice moment să-l susțină la acțiuni ample de protest, dacă lucrurile vor continua să meargă în aceeași direcție.

“Noi nu avem televiziuni, Dodon însă a construit un holding media la fel ca cel a lui Plahotniuc. Igor Dodon, terminați cu minciunile că o să organizez așa niște proteste că o să stai încuiat mai ceva decât stătea Timofti pe timpuri la Condrița“, a mai declarat Usatîi.