Servește un angajat de la „Spații Verzi” cu ceai! Cașu a dat start unui flash-mob unic pentru Chișinău

28 Februarie 2018 2.010

Consilierul municipal al „Partidului Nostru” Ilian Cașu, a auzit doleanțele muncitorilor care au grijă în aceste zile geroase de întreținerea parcului central din Chișinău, servind angajații de la „Spații verzi” cu un ceai fierbinte.

„Am făcut un gest omenesc, un gest creștin, pentru muncitorii care îngrijesc și salubrizează parcul Ștefan cel Mare. Astăzi, cineva dintre ei a spus că ar fi bine să ne aducă cineva un pahar de ceai cald și un biscuit. Iată am făcut gestul ăsta și eu îndemn oamenii să procedeze în același mod”, a declarat Cașu.
În timpul pauzei de ceai, consilierul municipal și angajații de la „Spații verzi” au discutat unele aspecte de serviciu, precum și îmbunătățirea condițiilor muncii pentru aceștia.
Activistul „Partidului Nostru”, Serghei Urecheanu, vorbind despre valoarea acestei acțiuni, a menționat că „în această zi friguroasă, am decis să încălzim acești oameni care aduc un beneficiu tuturor chișinăuienilor”.
Ilian Cașu le-a promis muncitorilor că va reveni și în zilele următoare. Pe lîngă asta, consilierul municipal a îndemnat orășenii să-i urmeze exemplul.