Țîpovici: Înnegrind „Partidul Nostru”, regimul încearcă să se opună victoriei lui Ciubașenco

23 Septembrie 2016 803

Campania desfășurată de regimul lui Plahotniuc privind înnegrirea „Partidului Nostru”, este o tentativă de a încurca victoriei lui Dumitru Ciubașenco, care este înaintat de formațiunea politică în calitate de candidat la funcția de Președinte al Republicii Moldova. Despre aceasta, în cadrul unei conferințe de presă în fața MAI, a declarat vicepreședintele „Partidului Nostru”, Nicolai Țîpovici.

 

 

„Ultimele două-trei săptămîni vedeți cum la „canalele porno ale lui Plahotniuc” a se desfășoară o campanie mincinoasă privind înnegrirea activiștilor noștri, cum una după alta se intentează dosare penale în baza unor învinuiri false. Aceasta se întîmplă pentru că „Partidul Nostru” toți ultimii ani luptă împotriva regimului, are o susținere enormă din partea alegătorilor și anume de aceasta se teme guvernarea”, a declarat Țîpovici.

El a declarat că scopul acestui val de arestări și a campaniei informaționale mincinoase care îl însoțește este de a încerca să se opună victoriei candidatului opoziției din partea „Partidului Nostru”, Dumitru Ciubașenco.

Odată cu asta, Țîpovici a subliniat că aceste încercări, ca și mai înainte, vor fi zadarnice, iar autoritățile nu vor reuși să sperie „Partidul Nostru” cu dosare penale fabricate și persecuții de a canalele lui Plahotniuc. Țîpovici a declarat că formațiunea politică va lupta pînă la sfîrșitul victorios cu regimul criminal de guvernare.

Vicepreședintele „Partidului Nostru” s-a adresat către conducătorul Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, precum și șefului adjunct al Inspectoratului General de Poliție, Gheorghe Cavcaliuc, cu îndemnul să-și vină în fire, să renunțe la aceste activități ilegale și represiuni împotriva opoziției.

„Cu arestări nu ne veți speria, așa cum nu ați reușit să ne speriați și mai înainte. Vedeți să nu ajungeți în viitor acolo unde îi băgați acum pe activiștii noștri”, a conchis Țîpovici.

De asemenea, Țîpovici a spus că împreună cu colegii de partid ei au venit la MAI pentru a le prezenta cauzele deschise pe numele lor, dacă ele există. „Eu nu vreau ca cineva să se implice în viața mea personală, să-mi asculte convorbirile și să-mi citească mesajele”, a spus el.

Țîpovici a amintit că partidul lui Renato Usatîi a fost exclus din alegerile din 2014 și, acum, ei vor să facă același lucru „prin acțiunile lor și presiune, ei încearcă să ne discrediteze în fața poporului, pentru că ei nu se tem de alți candidați ci de candidatul nostru – Dumitru Ciubașenco – se tem”, a menționat Țîpovici.